Slide

Psihoanaliza Mr. Bombastika

Prishonalizo opravil Manro Ebvod

Mr. Bombastik je taprav dec. Moške mu zavidajo in zato odhajajo iz predstav. Vse te ženske, ki to niso, ki bi se rade oplodile brez tradicionalne družine, bi rade tako njegovo surovo mišično moč, maso, kot tudi sposobnost absorbiranja velikih količin piva. Pozabile so, da so ženske in da bi pravzaprav morale bit presrečne, da jih tak moški sploh pogleda, kaj šele ogovori. Vreči bi se mu morale okoli vratu in se z verigo ter s povešenim pogledom privezati ob njegovo nogo. Te moške (ženske v preobleki) bi Mr. Bombastik lahko naučil svojega nasprotja, nežnosti, materinskosti in bi jim tako vdahnil smisel v njihovo življenja. Lahko bi šivale goblene in postiljale njegovo posteljo ali ga občudovale, ko menja žarnico. To bi nedvomno v njih sprožilo sproščanje oksitocina – hormona sreče. Lahko bi prepevale stare ljudske pesmi in nabirale borovnice, da spečejo štrudelj zanj! 

Moške pa kljubujejo resničnim moškim ali celo pametujejo in se prepirajo z njimi! Ali celo živijo same brez moškega! Nekatere se hočejo celo oploditi same, a s kumaro jim pač to nikoli ne bo uspelo. Te ofucane feministke hočejo razvrednotiti pravo moškost! Kaj bomo še dovolili? Žensko za šefa? Žensko za moža? Žensko za petelina na gnoju? Hahaha, res, pravzaprav ne pričakujem nič tako originalnega, saj tudi smisla za humor nimajo, ženske! To je pač v njihovih genih. Vic, ki ga pove ženska, obvisi kot počen vrabec na tleh pred blokom, hahaha (ta mi je pa dobro ratala pa nisem šaljivec, prisežem!) Pa oprostite, ker na glas povem resnico. Že moj prijatelj Freud je vedel, da je tako, kaj šele jaz, ki živim v 21.stoletju!

Zatorej podpiram predstavo Mr. Bombastik in deca s pokončno držo vabim tudi v svoj rodni kraj na en namizni fuzbal. Saj veš – moška zabava brez žensk! Pa bodo spet ljubosumne!

***Preden komentirate moj tekst, naj povem, da sem zmerni levičar in da ločujem odpadke ter sestavljam prelepe modelčke motorjev, ki jih lahko kupite pri meni (piši na zasebno ali na cisto@zacrknt.si).

Scroll Up