Slide

Halo Lingaling

Lingaling je osebni trener, učiteljica in krotilka stolov, nekoliko iz forme. Živi v malem kovčku nekoliko obledele vinske barve, pošvedranih robov, posutim z redkimi neti, ki ga držijo skupaj. Ročaj je mehak, usnjen, nekoliko obrabljen. Ob pozornem pogledu, je dobro vidno, da je bil narejen po visokih standardih kakovosti proizvodnega obrata, ki je nekoliko izgubil na svojem dobrem glasu, saj so tam delali nekoliko nemotivirani delavci, ki so imeli, no, nekoliko nizke plače.

Bodimo pošteni: glede na pogoje je kovček odličen, a hkrati nekoliko obrabljen.

Pravzaprav deluje kovček prašen in nekoliko star. Čeprav ni. Ne prašen, ne star. Pravzaprav je bil še nedavno skoraj nov.

Bilo bi ga nemogoče najti v modni trgovini, saj je nekoliko nemoden. Za ponovno uporabo bi ga bilo pa nekoliko škoda, saj je še vedno nekoliko uporaben.

Kovček ima na zgornji strani majhno, nekoliko zarjavelo ključavnico, a se je njen ključ že davno izgubil. Pravzaprav sta bila ključa dva, a sta se žal oba že zdavnaj izgubila. No, po resnici povedano so bili trije, a je nekoliko raztresen trgovec prvega založil še preden je bil kovček prodan. Verjetnost, da je bil tudi lastnik nekoliko razstrene sorte, je velika, saj je nekoliko nenavadno, da od treh ključev ni več nikjer nobenega. Sicer pa to ni tako pomembno, saj se je tudi lastnik kovčka medtem že nekoliko izgubil. Tako je kovček že nekaj časa brez lastnika.

“Suitcase” by Mamboman1 is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

Transport kovčka je enostaven, edina njegova pomanjkljivost je, da je nekoliko težji od 50-ih kilogramov in nekoliko prevelik, da bi ga lahko prijavili kot osebno prtljago. Sicer pa to tako ali tako ni pomembno, ker potuje kovček ponavadi sam, brez spremstva. To je nekoliko nenavadno, vendar ne nemogoče.

Vsebinsko je kovček paket učnega programa. Učni program je Lingaling. Lingaling je torej poosebljena učna snov. Nekoliko stara, a vendarle poživljajoča.

Iz nekoliko bolj profesionalnega zornega kota gledano, je Lingaling učiteljica na klic, kovček v katerem živi pa je paket vašega tokrat nekoliko bolj uspešnega učnega programa.

Kjerkoli je potrebno karkoli učiti, se pojavi Lingaling, iz ekspresno dostavljenega kovčka. Morda nekoliko z zamudo, a vedno pride.

Za boljšo predstavo: Če ste kdaj videli škatlo iz katere skoči klovn, je kovček z Lingoling podobna stvar, le da so vzmeti pri Lingiling nekoliko zarustane.
Nič zato. Namesto amortizerjev uporabi Lingaling tudi palico in glas, morda celo nekoliko prepogostoma.

Lingalig uči po najnovejših pedagoških postopkih, ki so sicer že nekoliko obsoletni, a vas kljub temu hitro nauči discipline in dobre volje. Dobra volja pa je kar nekoliko potrebna za dobro učenje, mar ne?

Sicer boste morda kako stvar vzeto po učnem načrtu pozabili, vendar bo to postalo nekoliko nepomembno ob izkušnji, ki jo boste doživeli z Lingoling.

Zato ne premišljujte predolgo. Prijavite se za svoj tečaj angleščine, zgodovine, kvantne fizike, mahatma joge, vrtnarjenja ali pletilstva! Prihod Lingling je zagotovljen, čeprav nekoliko neprijeten.

Vprašane se glasi: ne, koliko vse to stane, temveč kaj lahko s tem pridobim?

DDV je vključen v ceno.
(Čeprav je nekoliko visok.)

Leave a Reply

Scroll Up