Slide

Tkole se zmenmo

Za producente, direktorje in šefe klubov, gledališč in restavracij… oziroma za njihove tajnice

Foto Nada Žgank

Nastopamo v prostorih primernih za druženje in veseljačenje, v katerih je predviden prostor (min. 4m x 3m), kjer se lahko izpostavimo v svoji najboljši luči. Torej, kak reflektor je zaželjen. Luč nas, tako kot gledalce, osvetljuje cel čas kabareja in to brez lučnih sprememb, tako, da publika vidi naše obraze, mi pa obraze gledalcev. Sicer ne rabimo specialnih efektov, ker smo sami zadosti utrgani, ne bomo pa se branili mikrofona na stojalu ter črne zavese, za katero se lahko skrijemo, če nas začnejo obmetavati s paradižniki. Garderoba z ogledalom je zelo zaželjena. Računajte na to, da nas je vedno vsaj 8.

Zelo zaželjeno, ne pa nujno je, da se prostor za gledalce prilagodi oz. spremeni v kabare. To pomeni: (okrogle) mizice z okoli razporejenimi stoli vsaj v prvih dveh vrstah. Zelo zaželjeno je, da se gledalcem toči pijača pred (po dogovoru tudi med) predstavo. Za točenje pijače imamo lahko na voljo svoje igralce.

Rekvizit in scenografija: krsta, vislice, lizike, za gledalce: vrč za vodo, vino, kozarci

Cena: Potni stroški so (3 avtomobili, od tega 2 iz Ljubljane in 1 iz Maribora). Ostalo po dogovoru. Ne branimo se alkoholnih pijač (razen izjem).

Kontaktna oseba: Tina Janežič, 041 488 299, tina.janezic1@guest.arnes.si

Scroll Up